Sunday, June 28, 2009

The best shot from cyber shot






Gambar ni hanya diambil dalam 2 second.
Kesemuanya adalah gambar yang berbeza
Walaupun kalau kita tengok just ader 0.01 perubahan kecil pada setiap gambar.
Ni anak kucing aku.Namenyer muhfa walmuqabbala.
Bunyi macam ala-ala arab+parsila pulak

10 comments:

Miss Typical said...

aku tgk gbr2 ni mcm buat peraduan 'sama tapi tak serupa' hahahaha

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali said...

game sebelah tu aku berjaya dapat 60 paling tinggi!

Mr Jagatraya said...

Miss typical-Ader la ckt.

BITMD-name ko ni pnjg sgt la.Ssh nak taip.Aku dpt 160 plg tggi.Tapi,tu la skli dpt.KIra ko kena usaha lebih dari aku la..haha

Miss Typical said...

hahahaha,aku rindu nak suap ikan2 kau la....hehehehe
paling tinggi aku dpt 145.... :p

As said...

wah nama bukan maen
panggil ape?

Mr Jagatraya said...

Miss typical-haha.Ko still takleh chalenge aku.Keep it up!

As-aku panggil muhfa.Tapi,abg aku cukup benci name tu.haha.

Miss Typical said...

hahahaha,dah! 200 points :p

bawangmerah said...

panjang ek nama dia!
ada tendency buat lidah aku terkehel

Mr Jagatraya said...

Miss Typical-Huh.200? Tknk kawan la mcm nih.Dh potong aku dh.

Bawangmerah-memang name tu direka utk mengkehelkan lidah org.Haha.

KNOWLEE said...

Panjang tol nama dia. Leh buat surat beranak.