Tuesday, December 2, 2008

Satu benda yang menakutkan hujung tahun ni

Bila orang bercakap:

Kalau ko buat lagi siap ko!
Bunyi macam mengancam,tapi,aku tak takut

*****************************************
Wei,aku nak bagitau kat parent ko pasal hubungan ko ngan #$%@y&
Still relax.Takde ape nak ditakutkan.

*****************************************
Aku nak koyakkan baju kesayangan ko! haha
Still relax.Koyakla kalau berani!(siap cakap lagi)

*****************************************
Oit,malam tadi aku nampak satu makhluk tinggi berdiri tegak,betul-betul kat tempat ko tengah berdiri tu.Matanya merah,badannya berbulu.
Eeleh,ko ingat aku takut macam kau ke?.(sambil tergelak)

*****************************************
Oit,kucing ko eksiden..
Oooo.Takpe,kucing bukan seekor.(still cool)

*****************************************
Saya nak putus hubungan dengan awk!
Takde hal lah.Bunga bukan sekuntum.(Takde perasaan)

*****************************************
Result dah keluar bro!
Tiba-tiba,longgar semua tulang-tulang.Rasa cuak di tahap maksimum.
maklumla, final tak dapat jawab elok-elok.
Shiyutt.Ni yang buat aku tak tentu hala ni..

10 comments:

bawang merah said...

ahahaha - all da best ah for ur result

As said...

wahahaha

seb bek tak dapat tgk lagi result :D

somehow it's really true..

Matematis Muda said...

ehem!

Szakif said...

jangan risau. kau maseh muda. i mean, ko - jagatraya. duda jangan perasan muda.

so, dah check lom? :D

tusky said...

result cane pon..
life kene terus..
jom sebelas!
ade bran??

KNOWLEE said...

Baguss...baguss...

MNM said...

ala result je pon, kalo fail, repeat, kalo lpas, syukur.....

Tuan Caracol said...

ala pointer tu tak penting sangat...serius...

Tuan tak tipo tau...

dammit said...

takleh bla. macam same je situasi kite?. haha

Mr Jagatraya said...

bawang merah-thanks

As-betul2.Nasib baik,aku malas tengok.

MM-ehem,ehem(extra)

Szakif-Siut,ko kata aku duda.Aku blum check lagi..Takut kaciwa.

Tusky-aku mungkin bersara sem depan(Smbil tersenyum sinis)

knowlee-ish,ish,ish

MNM-Masalahnya,sukar untuk mghadapi repeat.Tapi,klu lulus lega sikit.

Tuan caracol-betul ka tuan?Ni,yg aku semangat ni..hehe.

Dammit,kita berbeza..Result ko ak dh check.Result aku blum lagi..huhu.