Tuesday, December 23, 2008

photoraya made by jagatraya







ni semua satu penceritaan semata-mata
Buat tuan caracol,aku minta maaf sebab tak contact ko masa kat sana
Disebabkan terlupa amik no phone dalam blog aku.
Sory,gambar ni mengambil masa yang lama untuk diupload dsebabkan kelembapan internet aku..
Harini baru dapat dipublishkan..

7 comments:

Szakif said...

yang gambar pertama, ape kejadahnya tu? dia nak buat pam tapi tak kena tempat kot? hu~

motif gambar tahi? huahua~

As said...

erk..gambar raya?

memang laen dr yang laen :D

Mr Jagatraya said...

szakif-gmbar pertama tu mengenai petronas yg banyak kera di sekelilingnya.
Mulai tahun depan,petronas tu akan ditutup.Tak tahu kenapa..
Yang gambar tahi tu berkaitan banyaknya tahi lembu diatas jalan sempena hari raya korban.

As-Ni bukan gambar raya..
Tapi,gambar from jagatraya.
Term RAYA tkde kena mengena dalam isu ni.hehe.

Huzai said...

kamu pergi mane ni yop?

Mr Jagatraya said...

teman gi kelantan john..hehe

Tuan Caracol said...

petronas tasik banding tu mmg banyak kera, Tuan kalu direct dari Yan, Tuan rileks sambil cari Nescafe situ, view tasik mmg best lah pekena nescafe tin..hahahah

Mr Jagatraya said...

fuh,view kat situ mmg cun..Mcm kat oversea lak..