Saturday, January 3, 2009

Gambar seni ke?


Ramai member-member aku kata gambar ni berseni.
Entah dari sudut mana ntah gambar ni berseni.
Kelebihan gambar ni adalah diambil menggunakan kamera hanphone aku.
Dan status benda ni,ramai yang mushkil dan tak tahu.
Try guess apekebenda ni...

13 comments:

bawangmerah said...

kalau guess dapat pape tak macam contest blog topotato? XD

Mr Jagatraya said...

Hmmm.soalan yang mencabar.
Aku igtkan ko nak jawab soalan aku.
Buat masa ni,ini soalan suka-suka.
Kalau jawab dgn betul kira power la.
Kalau financial budget ada lebih,soalan ini akan diberi saguhati untuk peneka bertuah.hehe

bawangmerah said...

orite, ku teka ya. best ni maen teka-teka tapi lagi best kalau ada adiah aa. muahaha
jawapan dia - bunge atas jalan raya

Szakif said...

2 guesses:

gigi patah

keropok cikedis

betolkah?

As said...

kamera ape tolak tei jao bro, yang penting kreatif :P

Master J said...

aku tau jwpn nya!!dan aku yakin aku btul!!

Separuh karipap yg isi dh kene mkn =p

Mr Jagatraya said...

ok..penyertaan terpaksa ditutup.
Becoz MasterJ sudah membongkarnya.
Kalau u all nak tahu,itulah jawapannya.
Next time,aku kena bgi gila susah punye soalan..

MNM said...

tu la, next time kena bg yg betul mind bending. Agak geliga jugak otak Master J ni.......

Caracol S. Trampt said...

tak der, Tuan nak teka gigi gak...

Szakif said...

master j bila masuk bab2 makan, dia memang nombor satu, tapi tak gemok2 gak :P

Mr Jagatraya said...

MNM-fuh,mmg agak geliga jgak otak master J ni..Siap,tulis confirm lagi..ish,ish,ish.

Tuan Caracol-Haha.tuan tetap memberi jawapan yang salah.tp,jawapan sama lak ngan szakif.

szakif-haha.tu bab sensitif utk jazli tu.huhu.

Szakif said...

owh sensitip dia je dia ingat
sensitip aku dia tak pikir?

*matila emo katanya :P

KNOWLEE said...

Karipap nmpk cam gigi.