Sunday, November 23, 2008

Awet muda

Perhatikan betul-betul wajah perempuan di bawah ni.
Agak-agak sepadan dengan kamu tak?
Kamu pasti terkejut jika mengetahui statusnya





Agak-agak,dalam pemikiran kamu rasakan perempuan ni berusia berapa tahun?
Tapi,apa2 pun dalam kepala kamu mungkin tak sama dengan usia sebenar perempuan ni.
Perempuan diatas ni sebenarnya sudah berumur 58 tahun.
Siapa sangka,perempuan ini sudah berumur setengah abad.
Namanya Isabel Presler dan lahir di Minila, Filipina dan merupakan ibu kepada international pop superstar Enrique Iglesias.
Selain tu juga,dia ada 2 orang lagi cahaya mata iaitu Chabelli dan Julio Jr.
Tapi,kalau cakap pasal pembedahan plastik atau botox tu aku tak pasti la.
Possibility tu tinggi jugak.
Orang sekarang ni banyak menghabiskan ribuan wang untuk kecantikan diri.
Kalau dalam usia sebegitu,tak sepatutnya kulitnya still menegang seperti remaja.
Tapi,sometimes benda macam ni tak mustahil.
Tapi,agak-agak kalau sebelum wujudnya pembedahan plastik dengan botox,orang pakai apa untuk kelihatan muda dan seperti anak dara?
Aku rasa mestila orang pakai SUSUK.
Hmmmm.

9 comments:

As said...

oy, susuk tu diri sendiri je rasa lawa. Orang lain nampak sama je. :D

susuk kan, leh je nampak kat x-ray image, tapi bile nak bedah buang takde plak. Memang dah namanya benda ghaib.

ade our lecturer camni gak, sangat lawa dan kalau orang tau status die mesti tak caye :)
tapi takde ah guna botox wat-so-ever ;)

Szakif said...

yang penting muda di hati lalala~ :-"

KNOWLEE said...

Jiwa muda.

tezuka87 said...

maybe dia x amik botox or plastic surgery...
maybe dia bersenam lebih...
maybe sbb dia org filipina kot...
maybe sbb dia suka tgk citer KOREA...

silap2...
bkn maybe...
MUNGKIN...

MNM said...

awet muda kot? makan banyak mustika ratu.....

Mr Jagatraya said...

As-oo yeke..Bila x-ray nampak tapi bila operate hilang lak.
Tu memang misteri nusantara tu.hehe.

szakif-Ooo.tapi,aku muda di luar dan didalam.hehe.

knowlee-yeh,jiwa muda.Sementara kita masih bergelar orang muda.

Tezuka-yang ayat last sekali tu aku setuju..

MNM-mungkin jugak.Mustika ratu pun ade jugak di pasarkan kat filipina kot.hehe.

Tuan Caracol said...

I amik air sembahyang jer, kata Kak Nita Serawak

As said...

dah namanya pun benda ghaib kan...

heh

tusky said...

mungkinkah kecangihan suntikan kimia disalah guna.. hahahaha..