Thursday, October 30, 2008

New theory from Mr Jagatraya

Aku dah lama buat survey,
Secara statistiknya kalau anda ingin memilih kedai makanan yang sedap,
Anda kena tengok condition kedai terlebih dahulu,
Kedai buruk tak semestinya makanan tak sedap,
Kalau nak tahu kedai makan tu sedap ke tak,
Tengok pengunjung kedai tu,
Samada ramai atau tak,
Yang kedua,tengok keadaan haiwan di kedai tu.
Macam kucing la kiranya,
Semakin gemuk dan sihat kucing kat kedai tu,semakin sedap kedai makan tu.
Haa,aku dah siap buat hipotesis lagi.
Aku confident 82% teori aku..
Kalau berani, cubalah..

P/s:Kalau jumpa kucing macam ni kat kedai makan,gitau aku...

13 comments:

szakif said...

owh.. jom zuzanna! kucing2 kat situ bukan setakat gemok2, tp cantek2.. gemok tapi buruk, takmo a~ hu~

aku serius tau. ko perasan tak kat zuzana masjid kucing2 nye camtu? :D

KnowLee said...

Walamak, kucing itu sangatlah obesity! Tp comey! Takpe, dimaafkan. Miahaha...

Betul zaki.
Kucing2 kat zuzana masjid sumer camtu.
Ada yg ada 6 jari tau tak?
Tak caya, korg cari n check sindri.
Huehuehue~

MaNuSiA_RuMiT said...

teori baru...

saya kagum..

Master J said...

erm..kucing kalo kt kedai cina yg mkn pork smua gemuk2..cmana plak?

HUZAI said...

apalagi. Konklusi untuk thesis kau ialah...????


boleh publish ni. Hahaha

Jagatraya said...

szakif-Itu pun salah satu test statistk aku la tu.

knowlee-Biar betul?tu mesti sebab kerang bakar hari-hari tu..hehe.

manusia_rumit-Thanks.aku pun kagum gak.

master J-tu maknanya mknan kat situ sedap la tu.Ko tk caya tanya kat pelggan2 kat ctu..Kucing tu pulak mmg power la.Makan pork.Tu yg gemuk je tu..

huzai-ni thesis copyright protected ni..hehe.

KnowLee said...

Errr...kerang bakar?!!!
Hurm...sounds fishy la.
Teng teng teng~~~

Ye la kot diorg makan kerang bakar.
Jadi mutant sumer kucing kat zuzana tuh. =p

Jagatraya said...

walaupn mcm tak logik,tp ada je kot.Macam kucing makan durian la..Tp,mgkn bkan kerang bakar.Lebih2 mknan dr planggan kot..

NeEM™ of Suicide Park said...

Hi, just wanna inform you that i've shifted my blog to suicidepark.blogspot.com. Tq.

Rajuna said...

engkau patut tengok kegendutan tikusnya sekali, faham? itu pun nak kena ajar ke? ha ha ha

stanum_saliva said...

hah...t'ngat plak sorang kawan ajar mcm mane nak pilih buku2 best kat library....die kata pilih buku baru tp keadaannya dah usang,sebab ramai org baca...tp klu encyclopedia books,cun je..mane ade org melayu sentuh sgt...atau hard cover yg mngekalkan cun...entah!

As said...

wahaha

gelak sorang

kalo jumpa kucing gemok camtu, bitau as eh

Tuan Caracol said...

kucing gemuk sbb makanan tak sedap, so makanan tu di buang..........kucing makan.

yang sedap itu Sara Thai dan kedai makan di batu hitam....