Tuesday, October 21, 2008

Otai 2 versi



Gambar ni antara yang otai pernah aku tengok.Sebab makcik yang buat bisnes tu relax je berniaga kat tempat yang dah ditampal notice tak boleh berniaga.Yang kelakarnya siap gantung pisang lagi kat signboard tu..



Yang ni lagi terror..Sempena nak dekat final exam ni,anda semua dialu-alukan untuk cuba berbuat begini jikalau sudah tiada idea..Sory,gmba ni kurang jelas..Nak kasi jelas click je kat picture tu..

11 comments:

MaNuSiA_RuMiT said...

wow...
nak berkenalan la dengan makcik tu..

szakif said...

patutpun dapat 0. rupenye soalan true false, dia plak tande kat C. memang la takde pape markah! kah kah!

Master J said...

makcik mmg otai..hehe

yg exam 2..ntahlah..kebarangkalian dpt smua salah adalah sama dgn kebarangkalian dpt smua btul..so main tembak mcm 2 pun..ada lah dpt btul gak nanti =p

Master J said...

oh solan T/F eh??heeh..ok so it IS possible dpt smua slh =p

szakif said...

oit. ha~ baru nak pangkah master j :p

aku rase aku lebih suka kertas OMR camtu. lebih senang. T/F and single choice dalam satu paper. tapi kena hati2 a~ kena make sure student betol2 tahu format soalan sama ada T/F or single choice..

owh ya. aku dah kenal makcik tu. muahaha~

HUZAI said...

gile ah.

teringat time sekolah rendah dulu.

buat dadu pakai pemadam. letak pilihan jawapan A, B, C, D.


hahaha..

Matematis Muda said...

encik jagat
kalau soalan sabjektif camne?
ada tips tak?

Jagatraya said...

manusia rumit-ok nnt aku bgi no beliau

szakif-Tu tkleh buat ape la..Nasib baik bukan melayu.

masterJ-haha..Tk perasan la tu td..

huzai-power gak ko bawak dadu..Bley uji nasib.Kalau Aku main tembak je.

MM-kalau mcm soklan subjektif tk dapat tlg la..Melainkan klu situation dlm klas aritu..huhu.

nurilahi said...

:D

kalau soklan memang takde objektif, sedey ah. takleh wat camni..huu

Jagatraya said...

nak buat mcm mana..IshIshIsh..

KnowLee said...

Ok, yg tu mmg OTAI!