Thursday, May 21, 2009

Perubahan yg kita tak mahu

Aku takde ape nak update
Sebab aku tak ader banyak masa.
Cuma,sebulan dirumah,memberi satu impak yang cukup besar buat aku.
Disamping pergolakan didalam negeri Perak.
Tak tau siapa menteri besar.
Tapi,cuma nak gitau.
Berat badan dan bertambah.
Seluar ader yang dh tak muat.
Memang kena shoping beli yang baru nih.
Nila akibat tak bersenam.
Makan dan tidur.

6 comments:

NooB said...

ko terbalik ngn ak...
berat ak turun...
haha...

Matematis Muda said...

mai kita swim kat gombak mai

As said...

bro..kena ber riadhah ni..cane nak jd muslim yang kuat gini?
:P

tusky said...

mari join kelab kami..
hahahahaha

Mr Jagatraya said...

Noob-biar bonar ekau nih.Duduk rmh pun makin kurus..

MM-Jom.Next week aku mai..

As-Ok As.Esok jugak aku gi riadah.
:p

Tusky-Ceh.Ko menakutkan aku..Sory,sikit.haha.

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali said...

ala bertamba h pun aku syak spek kau jer jadi ketat.