Tuesday, March 24, 2009

Nama je sama

Manusia A:salam,ni en jagatraya ke?(bukan nama sebenar)

Aku:Ya saya.(Dengan suara macho)

Manusia A:Saya nak mintak tandatangan awak untuk program veterinar kat johor sem depan.Sebab program ni kena ada approval dari awak.Saya dah jumpa Dr Jesni,tinggal your approval je.

Aku:OO.yeke.(penuh curiga)

Manusia A:Agak2,bila bley jumpa awak nak mintak tandatangan?

Aku:Hmmmm.Macam nila.Mungkin awak salah orang kot.Nama saya je sama,tapi,status berbeza.

Manusia A:Yeke.Ok,sory ganggu.

Aku:Sengal betul sapa yg bagi no aku kat dia ni!Tak smpai hati pulak nk kelentong tadi.Ish.

4 comments:

Caracol S. Trampt said...

dalam banyak banyak nama, jagatraya juga yang paling diorang ske?

aish!

fezaL Mohd said...

hahaha.
sign jerk la.

ape susah.
femes ckit dikau.

tusky said...

ko sign name ko ke atau die mintak ko tolong signkan untuk org laen?
hahaha..biasalah, kate dah slalu signkan attendance..=p


okeh2, aku percaya itu sign ko..=)

Mr Jagatraya said...

Caracol-mestila beb.Haha

Fezal Mohd-Takyah sign pun aku dah femes.(Tapi,aku rasa la.)

tusky,siut.Ini bley mndatangkan marah.Haha.