Thursday, April 23, 2009

Kenangan ketika bebudak...










Mesti korang teringatkan...Sebenrnya ade byk lagi..
Tapi,ni antara yang terbaik la kira..

16 comments:

Szakif said...

er.. aku tibe2 teringat kat lompat getah tali (or such called).

As said...

number 2 3 4 as tatau
camne neh?

jom lawan number 1
haha

Miss Typical said...

hahahaha,mungkin aku mude sikit dri kau,so aku tak main yg kedua itu :)

yang lain,hehehehe,jgn ckp la...sume aku terlibat....

Master J said...

hehe good memoriesss...

Matematis Muda said...

as, poor u lil kid

fyi
nombor 3 tu
asal nya dari nombo 3 gak
tapi tu yang dah moden nye

tezuka87 said...

ko lupa satu bnd...
digimon..!!!

Mr Jagatraya said...

Szakif-haha.Aku tahu benda tu..

As-Klu ader beran jom la.haha.

Miss typical-Tkpe,ko bley cuba yg tk pernah main lagi bila dh besar2 ni.Tp,jgn tunjuk kt depan org la.

Master J-mestila..Dulu dgn skrg dh brbeza dh..

MM-yeke.?Tp,ak tk paham ape ko ckp tu.

Tezuka-Alamak.Aku lupa digimon ngan cyberpet.Ak tau ko ska main2 bende2 mcm tu dulu.

KNOWLEE said...

Hehehe...zaman dolu-dolu. Agak2 budak2 skang ni ada main lagi tak benda2 ni?

alif zai mim ra said...

game no 2 main mcne?

owh, sy juara game no 1. :P

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali said...

ko ni kampung la,

kereta "dash yan kuro" tu tak main ka?

tusky said...

dulu mase kecik2,
dgr je citer abg2 akak2
bout their kiddo games
terase game yg aku main mase tu dah habis moden r..
but now, those used-t0-be modern games dah turn into 'arkib' in jagatraya's page..
what a life

Mr Jagatraya said...

Knowlee-Ntahla..Bebudak yg tkde computr ngan ps2 main la kot..

alifzaimimra-Buah getah tu.Aku pun tk pernah main.Selalu tgk sepupu aku main dulu.Main mcm seremban.

Bloggertakmaudikenali-Ceh,Kan aku cakap aku upload sebhgn gmbar je.Aku pun main jugak Kereta tamiya.Abis duit aku..

Tusky-Haha.Skrg ko main manager football lak.Tu dh abis modern la so far..

alif zai mim ra said...

owh.. batu seremban ke? aku main pakai batu je. tak pun, kawan aku siap buat batu seremban pakai beras buat cam porch kecik2. co-mel~ :P

Matematis Muda said...

orang main belaga biji getah laa

sori mr jagat,
komen sblm ni sy nak cakap
permainan nombor 3 berasal dari gambar nombo 2 juga
tapi dah dimodenkan jadi lah spt nombo 3

Mr Jagatraya said...

MM-yeke?hmmm.Tp,ak tgk dulu sepupu aku main sbg batu seremban.Ganti batu biasa.Anyway,mcm2 bley guna la buah getah tu.Jadi buah lastik pun jadi.

alif zai mim ra said...

maaf MM. sy tak tahu. sy pun tak pernah main biji getah. :P